ОСТАННІ НОВИНИ

УДАР закликає не затягувати час з поверненням до Конституції 2004 року

|

УДАР вимагає ухвалити закон про повернення до Конституції 2004 року і виступає проти створення будь-яких парламентських комісій щодо реформування Основного закону, які не дають жодного результату і тільки затягують час.

Про це заявила народний депутат від «УДАРу» Ірина Геращенко, виступаючи з трибуни Верховної Ради, інформує прес-служба партії. Геращенко виступає проти затягування процесу змін в питанні Конституції.

«Коли хочеш заговорити процес – створи чергову комісію. У парламенті таких комісій вже не один десяток, а коефіцієнт їх корисної дії дорівнює нулю. Ми проти цього сценарію, написаного на Банковій. Ми вимагаємо, щоби парламент став нарешті суб`єктом прийняття рішень. Це соромно, коли радник президента відверто говорить про те, що президент повернеться з Сочі і буде ухвалювати рішення. Ми – не філіал Держдуми Росіі і не частина РФ!» – наголосила Ірина Геращенко.

Вона також відзначила, що Верховна Рада повинна виправити помилку Конституційного Суду. «Якщо у нас некомпетентний КС, то ми маємо виправити його рішення. Конституційний Суд не мав жодного права перебирати наші з вами повноваження і вирішувати те, що має право вирішувати або народ на референдумі, або парламент.

Досить вам, товариші з ПР і комуністи-сателіти, годувати диктатора. Народ України голосував за президента, а не за хана, диктатора чи імператора. Тож давайте повернемо президенту його президентські права, а парламент стане центром прийняття рішень», – зазначила Геращенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *