ОСТАННІ НОВИНИ

Єфремов не виключає розпуску парламенту

|

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає, що Президент України Віктор Янукович підпише указ про розпуск парламенту. Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент УНН.

За його словами, це може статися, якщо у парламенті і далі не буде знайдено компромісу щодо врегулювання нинішньої політичної кризи.

“Я вважаю, що ситуація, яка спостерігається у ВР, може закінчитись новими виборами”, – сказав О.Єфремов. він припустив, що Президент України Віктор Янукович припинить повноваження парламенту, оскільки мандати складуть понад 150 нардепів.

За словами депутата, Глава держави не хоче розпускати парламент. Водночас О.Єфремов не виключив розпуску ВР в разі, якщо в парламенті і далі не буде знайдено компроміс.

При цьому на питання журналістів, який саме механізм буде застосований для розпуску Ради, Єфремов відповів: “Є механізм, його було випробувано у 2008 році (складання мандатів – ред.)”.

Нардеп розкритикував опозицію за небажання шукати компроміс.

При цьому політик зазначив, що Президент не хоче розпускати парламент, але якщо така ситуація збережеться, то, на думку нардепа, розпуск буде необхідний.

Нагадаємо, одним з найголовніших питань порядку денного сьогоднішнього засідання стало обговорення так званого “конституційного питання”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *