ОСТАННІ НОВИНИ

На Євромайдані збирається віче проти таємного пакту Путіна-Януковича

|

На #ЄвроМайдан у Києві підходить все більше людей. Народне віче має намір задекларувати протест проти можливого вступу України до Митного союзу. Варто було б також виступити проти пакту ̶Мо̶л̶о̶т̶о̶в̶а̶-̶Рі̶б̶б̶е̶н̶т̶р̶о̶п̶а̶ Путіна-Януковича, принаймні його таємної складової. Про це йдеться на сторінці ЄвроМайдан – EuroMaydan у facebook.

На Майдані Незалежності в Києві зібралося близько 10 тисяч прихильників євроінтеграції

Як передає кореспондент «Коментарів», прилеглі вулиці до Майдану Незалежності поступово заповнюються. На сцені виступають українські музиканти. Люди скандують «Януковича за ґрати».

Нагадаємо, сьогоднішнє народне віче призначене на 18.00. Очікується, що в ньому візьмуть участь і лідери опозиції.
Як повідомляли «Коментарі», лідер «Свободи» Олег Тягнибок заявив, що 17 грудня о 18:00 на Майдані Незалежності відбудеться мітинг-протест «Ні Тайговому союзу!».

Нагадаємо, 17 грудня в Москві під головуванням Президента України Віктора Януковича та Президента Російської Федерації Володимира Путіна відбулося шосте засідання Російсько-Української міждержавної комісії (УРМК).

Сьогодні за підсумком переговорів і підписання 14 документів, президент РФ Володимир Путін заявив, що питання про приєднання України до Митного Союзу сьогодні не обговорювалося.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *