ОСТАННІ НОВИНИ

У надпринциповому кубковому матчі «Карпати» поступилися «Металісту» - 0:2

|

«Карпати» розпочали матч дуже активно. Уже на перших хвилинах гострі моменти мали Голодюк та Гладкий, причому останній примудрився не влучити у ворота з двох метрів. До того той же Гладкий відправив м’яч у ворота, але з відвертого офсайду.

А далі спрацювало старе футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. На 22-й хвилині Гомесу, після скидки Гоменюка, вдався фантастичний удар з лінії карного майданчика прямісінько у дев’ятку.  Ільющенков був безсилий.

«Карпати» продовжували атакувати, мали гострі моменти, але забив знову «Металіст». На 43-й хвилині  після подачі з флангу воротар львів’ян випустив м’яч з рук – просто на ногу Моледо – 0:2.

Другий тайм «Карпати» розпочали ще активніше. На 51-й хвилині арбітр матчу мав всі підстави поставити пенальті у ворота «Металіста», а натомість … показав «гірчичник» Федлорчуку, за ніби-то симуляцію. Після того львів’яни затиснули харківських футболістів і видали просто фантастичну двохвилинну – поперечина від Зеньова, і два потужних ударим Пашаєва, з якими Горяїнов насилу справився.

Після цього досвідчені гравці «Металіста», відчувши, що запахло смаленим, зуміли перевести гру подалі від своїх воріт.

Попри це окремі гострі моменти «Карпати» продовжували створювати. Але львів’янам просто-таки фатально не щастило. На 76-й хвилині Гладкий з близької відстані б’є головою – стійка! Це бу фактично останній шанс.

У доданий час «Карпати» ще спробували трохи почудити. Пашаєв красиво зрізав м’яч у власні ворота, але Ільющенков у карколомному стрибку зумів витягнути його з-під поперечини.

Фінальний свисток зафіксував перемогу «Металіста» з рахунком 2:0.  Команда Мирона Маркевича вкотре довела, що є надзвичайно незручним суперником для «Карпат», вдруге обігравши їх протягом тижня.

А тим часом справжню сенсацію створили наші сусіди з Тернополя. Зразу дві команди з цього міста вийшли до ¼ Кубку України. І якщо «Ниві» банально пощастило, – її суперник, київський «Арсенал» знявся зі змагань, то друголіговий «Тернопіль» зумів по пенальті здолати полтавську «Ворсклу» 3:1 (основний час – 1:1).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *