ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада не може дати ради вільним приміщенням

|

На Львівщині є низка вільних приміщень, на оренду яких оголошені конкурси, але орендаря так і не знайшлося.  Є також приміщення, які були винесені на приватизацію, але приватизація не відбувається.

Про це на засіданні постійної комісії з питань бюджету,  соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради розповів її голова Ярослав Качмарик, повідомляє прес-служба ЛОР.

«Треба приймати управлінські рішення, які допомогли би використовувати ці приміщення. Комісія хоче, аби цей процес був публічний, донести інформацію про нього громаді, можливо, винести, на сесію, для того, щоб потенційний орендар чи інвестор у цю власність знайшовся, а громада отримала кошти до обласного бюджету», – Я.Качмарик.

Голова комісії також повідомив, що надійшла ціла низка звернень від громадських організацій щодо надання приміщень в оренду під громадську роботу.

«Ми продовжуємо слухання громадських організацій і рішення, зокрема, про пільгову оренду буде прийматися на сесії Львівської обласної ради. Громадські організації повинні мати не лише реєстраційний номер і все; вони повинні багато працювати, щоб претендувати на приміщення, тому що в Львівській області громадських організацій більше тисячі, а приміщень не так багато. Відбір намагаємося робити достатньо строгий», – вважає Я.Качмарик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *