ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чиновник міграційної служби вимагав за закордонний паспорт $ 100-200

|

Вироком Червоноградського міського суду Львівської області визнано винним начальника Червоноградського міського сектору Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області, який неодноразово вимагав та отримував неправомірну винагороду від місцевих мешканців за швидке оформлення особистих документів. Про це повідомили у прес-службі УСБУ у Львівській області.

Встановлено, що державний службовець за виготовлення нового закордонного паспорта громадянина України вимагав від 100 до 200 доларів США.

У червні ц.р в рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці затримали 46-річного посадовця «на гарячому» у службовому приміщенні Державної міграційної служби під час одержання ним 500 доларів США за термінове виготовлення закордонного паспорта громадянина України та проїзного документа дитини.

Суд визнав тепер уже колишнього посадовця міграційної служби винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 5 років із встановленням іспитового строку 2 роки з позбавленням права обіймати посади в Державній міграційній службі строком на 2 роки.

 Фото: PHL

                                                                

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *