ОСТАННІ НОВИНИ

Суд повернув понад 300 тисяч військовому комісаріату

|

1 жовтня 2013 року Львівським апеляційним адміністративним судом задоволено заяву Закарпатського прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері про поворот виконання рішення суду на суму понад 300 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Йдеться про виплачену Закарпатським обласним військовим комісаріатом доплату до грошового забезпечення та компенсацію військовослужбовцям з порушенням вимог Закону. Дане рішення було прийняте Великоберезнянським районним судом Закарпатської області.

Як повідомив начальник відділу представництва інтересів громадян та держави в судах прокуратури Західного регіону Василь Майорчак, прокуратурою встановлено, що позивачі, аби отримати компенсації, надали завідомо неправдиві відомості. Враховуючи викладені обставини, суд постановив зобов’язати військовослужбовців повернути незаконно виплачені їм кошти. Водночас за даним фактом Закарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері здійснює досудове розслідування про злочин, передбачений ч.2 ст.423 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *