ОСТАННІ НОВИНИ

Представили керівництво Міндоходів на Львівщині

|

Сьогодні, 31 липн, відбулось офіційне представлення начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області Віталія Пекарчука та начальника Львівської митниці Міндоходів Сергія Попазогла. Керівному складу ГУ Міндоходів у області та Львівської митниці Міндоходів, начальникам податкових інспекцій у області та керівникам силових та правоохоронних структур Львівщини посадовців представляв перший заступник Міністра доходів і зборів України Степан Дериволков.

Новопризначених керівників органів доходів і зборів Львівщини вітали голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук, голова Львівської обласної ради Петро Колодій та перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

У своєму виступі Степан Дериволков зазначив, що інтеграція податкової і митної служб пройшла в мінімальні терміни та вже завершена на всіх рівнях. Цей процес відбувся без створення дискомфорту для бізнесу. Він також наголосив, що пріоритети роботи нового відомства залишились незмінними: удосконалення системи адміністрування податкової системи України, якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, спрощення документообігу, мінімум витрат часу представникам бізнесу на спілкування із державою, і максимум – на провадження основної діяльності.

Вітаючи Віталія Пекарчука та Сергія Попазогла, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук зазначив: «Ви обіймаєте дуже відповідальні посади, адже робота, яку ви виконуєте – важлива для суспільства, підприємців і органів влади. Хочу побажати вам, аби сумлінних платників податків серед українців ставало все більше, і завдяки цьому місцеві бюджети наповнювалися».

Віталій Пекарчук висловив подяку керівництву Міністерства доходів і зборів за довіру та запевнив, що наполегливо працюватиме над тим, аби адміністрування податків і платежів, єдиного соціального внеску відбувалось оперативніше і повніше, якість обслуговування бізнесу поліпшувалася, а відтак, більш успішно забезпечувалося наповнення доходної частини бюджету.

Сергій Попазогло, своєю чергою, пообіцяв працювати над спрощенням митних процедур.

Офіційний сайт територіальних органів Міндоходів у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *