ОСТАННІ НОВИНИ

У Винниках демонтували 22 самовільно встановлених рекламоносія

|

У зв‘язку з підготовкою до святкування Дня незалежності України та 661-ої річниці від дня першої письмової згадки про Винники, працівники інспекції з благоустрою проводитимуть перевірку щодо дотримання вимог санітарних норм і правил мешканцями міста, керівниками та працівниками місцевих закладів торгівлі, громадського харчування, організацій і установ. Про це повідомляє прес-служба Винниківської міської ради.

У зв‘язку з цим, мерія закликає всіх винниківчан виявити громадянську свідомість і навести лад на території свого підприємства, своєї садиби та прилеглих до них територій.

Також нагадуємо, що за порушення правил благоустрою м.Винники (а саме: наявність сміття на прибудинковій території, самовільне випалювання рослинності та її залишків, несанкціоноване зберігання на прибудинкових територіях будівельних матеріалів, а також наявність там сміттєзвалищ із твердими побутовими відходами, залишками рослин і дерев тощо; порушення вимог щодо поводження з відходами та інше) на громадян і посадових осіб накладатимуть штраф у розмірі від 170 до 1700 гривень.

Також слід зазначити, що останнім часом на території м.Винники було самовільно встановлено багато рекламоносіїв, вивісок, оголошень. У зв‘язку з цими масовими порушеннями комісією в складі С.С.Каторожа, З.З.Корчовської, О.М.Горіня та працівників ДП «Добробут» було здійснено демонтаж 22-ох самовільно встановлених рекламоносіїв. І така робота інспекції з благоустрою м.Винники триватиме й далі. Наголошуємо, що штраф за згадане порушення – від 170 до 1700 гривень.

У зв‘язку зі зростанням комерційної вартості землі багато мешканців самовільно захоплюють земельні ділянки, використовуючи їх для особистих потреб. Згідно ст.197-1 КК України проти громадян, які вчинили самовільне будівництво на самовільно зайнятій земельній ділянці можуть відкрити кримінальне провадження, результатом якого може бути великий штраф або обмеження волі. Щоб уникнути такого негативного результату, громадянам необхідно узаконити самовільно зайняті земельні ділянки та самовільно збудовані приміщення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *