ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна України громить Чорногорію

|

Підопічні Фоменка забили чотри сухі м`ячі, опинившись у меншості, після того, як наприкінці першої половини зустрічі Роман Зозуля піддався на провокацію чорногорського гравця, вдарив його ліктем і заробив червону картку.

Окрім того, господарі мали стовідсотковий шанс повести в рахунку, але Вучініч просто не влучив у ворота. Потім українській збірній ще раз пощастило, бо через травму Йоветіч – один з ключових гравців Чорногорії – вимушений був залишити поле.

А в другій половині сталося справжнє диво. Денис Гармаш забив не тільки один з найважливіших, але й найгарніших голів у кар`єрі, тонко прокинувши м`яч між воротарем та захисником господарів.Це сталося на 52-ій хвилині матчу.

За 25 хвилин Євген Коноплянка дав зрозуміти, що гості налаштовані більш, ніж серйозно, але тоді на полі вже була рівновага, футболіста господарів також “попросили” за дві жовті картки. До розгромного рахунку результат довів Артем Федецький, а під завісу перший гол забив Роман Безус, який буквально за хвилину до того вийшов на поле.

Україна посідає третє місце в групі з 11 очками. Це на очко менше, аніж у збірної Англії і на три менше від Чорногорії. Але українці мають на матч менше і наступний поєдинок проведуть проти Сан-Маріно у Львові, а чорногорці зіграють на виїзді проти поляків.

Голи та найцікавіші моменти матчу можна переглянути тут 

Фото: офіційний сайт ФФУ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *