ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий в образі Спайдермена рятуватиме Львів – депутат

|

Під час чергової негоди міський голова одягне костюм Спайдермена та вирушить на порятунок Львова. Принаймні на це сподіваються депутати Львівської міської ради.

Така пропозиція прозвучала сьогодні від депутата-свободівця Андрія Рікоти під час звіту першого заступника міського голови Олега Синютки про ліквідацію надзвичайної ситуації у Львові 14-19 березня.

Допоки О.Синютка розповідав як комунальники боролись зі снігопадом й пояснював причини, через які ця боротьба не завжди увінчувалась успіхом, міський голова додавав свої коментарі.

Зокрема А.Садовий наголошував, якщо депутати хочуть бачити вчасно прибране місто, то необхідно більше виділяти коштів на житлово-комунальні потреби. В іншому випадку, сподіваючись лише на руки прибиральників, годі чекати європейської чистоти.

«Ми живемо у складний час, міняється клімат і треба більше грошей виділяти, щоб бути готовим до таких викликів», – розпікався мер і вчергове зазначив, що з бюджету розвитку треба виділити 20 млн грн. на закупівлю нового снігоприбирального обладнання. Водночас він не повідомив, чи є хоч якийсь план того, що хоче купити місто.

Своєю чергою депутат А.Рікота зазначив, що зараз, коли вже випав сніг, мер думає як купити техніку для очистки снігу. А завтра, коли випаде дощ – купуватиме човни. Коли ж станеться ще якась чергова негода – то мер вдягне костюм Спайдермена й полетить рятувати Львів.

На прохання О.Синютки пояснити, хто такий Спайдермен, А.Садовий відповів: «Пан Рікота у нас фахівець широкого профілю. Його поради будуть цінними, ми скеруємо їх для аналізу і дослідження».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *