ОСТАННІ НОВИНИ

Для найменших і незахищених львів’ян проводять безкоштовні навчання з англійської

|

У Львові продовжують організовувати цікаве й корисне дозвілля для наймолодших його мешканців. Під час благодійного марафону «Львів соціальний» і його циклу акцій під гаслом «Подаруймо дітям радість» управління соціального захисту Львівської міської ради спільно з мовними школами нашого міста організували безкоштовні курси з вивчення англійської мови для діток з соціально вразливих сімей. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Так, до акції долучились ще дві мовні школи «Бояр», що на вул. Кавалерідзе, 23, і «LifeStyle»,  що на вул. Валова, 9. До курсу безкоштовного навчання залучено дітей зі Сихівського та Личаківського районів міста Львова відповідно. Навчання у школах триватиме три місяці.

«Зі знанням мови, стають доступніші можливості не тільки праці, а й здобуття знань у кращих навчальних закладах інших держав. Власне, виходячи з цієї позиції, управління соціального захисту, спільно із мовними школами нашого міста, як от «Хелен Дорон», «Бояр» і «LifeStyle», підготували для діток із соціально вразливих сімей безкоштовні студії з вивчення основ англійської мови. Приємно констатувати, що у цій справі в нашому місті є однодумці, які підтримують нашу ініціативу. Маю сподівання, що співпраця продовжуватиметься і надалі», – розповіла начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *