ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового наголошують на необхідності прийняття бюджету розвитку міста

|

Виконавчий комітет пропонує на сесії міської ради 28 лютого розглядати питання про бюджету розвитку міста. Як зазначають у департаменті економічної політики, важливо, якнайшвидше повернути підрядникам кошти за виконані у минулі роки роботи, та розпочати тендерні процедури по роботах на важливих об’єктах цього року. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Бюджет розвитку міста, зокрема, у частині видатків, складається з трьох важливих частин – це кошти за виконані у попередні роки роботи, гарантовані містом зобов’язання, які необхідно виконати, та кошти на нові об’єкти, які потрібно ремонтувати, реконструювати.

На минулій сесії ми пропонували раді проголосувати бюджет розвитку у частині видатків за виконані роботи, аби підрядники могли отримати свої гроші. Йдеться про 63 млн грн. Однак, рада не захотіла підтримати це рішення, хоча інформація була подана комісіям ще у січні.

Відповідно до запитів головних розпорядників коштів, ми сформували пропозиції щодо фінансування об’єктів на 2013 рік і пропонуємо розглянути їх на цьому сесійному засіданні. Аби у нас не повторилась ситуація, як минулого року, коли дуже пізно був прийнятий бюджет розвитку і частину робіт не встигли просто фізично провести.

Важливо якнайшвидше прийняти бюджет розвитку, розпочинати тендерні процедури та приступати до виконання робіт», – розповіла Ірина Кулинич, директор департаменту економічної політики ЛМР.

Нагадаємо, цьогорічний бюджет розвитку міста пропонується у розмірі 512 млн грн – по видатках і надходженнях відповідно. Передбачені видатки по галузях: 63 млн – на шляхове господарство, 28 млн – житлове господарство, 46 млн – гуманітарний блок, 20 млн – на співфінансування проектів, 11 млн – на охорону історичної спадщини, 5,3 млн – на містобудування, тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *