ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водій покусав та побив працівників ДАІ

|

У Львові вночі працівники ДАІ зупинили «Мерседес Спринтер», водій якого проїхав перехрестя на червоне світло. Та коли правоохоронці попросили водія пред’явити документи, той накинувся на інспекторів, побив та покусав їх.

Пригода трапилась о 4-ій ночі на вулиці Івана Франка у Львові, повідомляють Головні новини Львова.

За словами Ореста Покитка, командира роти дорожньо-патрульної служби ДАІ, водій поводився агресивно, відмовився пред’явити документи на транспортний засіб та посвідчення водія, намагався втекти.

Відтак, на місце події викликали слідчо-оперативну групу.  Водія відправили на експертизу, яка встановила, що той перебував у стані алкогольного сп’яніння, додав Орест Покитко.

Водночас покусані та побиті інспектори поїхали у лікарню знімати побої.

«Це були забої м’яких тканин і також кусані травми м’яких тканин. Травми амбулаторного характеру, потерпілим надано медичну допомогу та скеровано для подальшого лікування за місцем проживання», – повідомив Олександр Луговий, завідувач травмпункту 8-ї лікарні.

Слідчі відкрили провадження стосовно водія-розбишаки за непокору працівникам міліції. Окрім того, агресивному водію доведеться заплатити штраф за порушення правил дорожнього руху.

 

Zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *