ОСТАННІ НОВИНИ

Концертний 2013 рік у Львові розпочнеться концертами Джамали в опері

|

2 січня на сцені Львівської опери відбудуться 2 концерти Джамали – однієї з найбільш яскравих співачок на сучасній українській сцені.

Для цього концерту Джамала підготувала спеціальну програму, яка складається з найкращих композицій та абсолютно нових пісень з її дебютного альбому ForEveryHeart.

Співачка експериментує з різними напрямками музики, тому слухачів очікує маса сюрпризів. Дажамала виступить у супроводі нового бенду (гітара, клавіші, бас, ударні, труба, саксофон, тромбон, дві бек-вокалістки), з яким працює над другим альбомом.

Джамала (справжнє ім’я — Сусана Джамаладінова) — відома українська джазова співачка, яка виконує авторську музику на стику джазу, соулу, worldmusic і ритм-н-блюзу з елементами класики і госпелу. Популярність Джамалі приніс виступ на Міжнародному конкурсі молодих виконавців “Нова хвиля -2009”в Юрмалі, де вона отримала гран-прі.

Головне, що демонструє Джамала — не сукні та спецефекти, а хороший смак і магічний голос. Звиклий до “фанери” слухач не може запідозрити в нечесності Джамалу, яка є справжньою джазовою співачкою, адже вона не просто бере неймовірні ноти, а намагається передати голосом усі інтимні переживання і почуття. Причому взятии всі чотири нотних октави їй вдається в одній пісні.

Компанія з організації подій «Дік-Арт» розпочинає святкування 15-річчя своєї діяльності, і з цієї нагоди у Львові відбудеться серія концертів.  Виступ Джамали стане першим у Новому році та у цій серії та вже 10 «Новорічним вечором в Опері», який організовує «Дік-Арт».

Контактний тел.: (032) 235 53 32

Організатор:  компанія «Дік-Арт».

Офіційний сайт: www.dikart.com.ua
Фото з офіційного сайту Джамали

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *