ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розпочали пошук комп’ютерних талантів

|

На Львівщині розпочався перший етап Всеукраїнського чемпіонату комп’ютерних талантів «Золотий байт. Про це інформує прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Цей чемпіонат орієнтований на прогресивну  молодь, яка прагне проявити та реалізувати свої здібності у сфері ІТ технологій, дизайну та комунікацій.

За результатами чемпіонату «Золотий байт 5» будуть обрані найкращі проекти, розробники яких представлятимуть Україну  на міжнародному конкурсі Imagine Cup 2013.

Нагадаємо, участь у «Золотому байті» безкоштовна для всіх. Серед учасників можуть бути школярі, студенти та випускники всіх навчальних закладів віком до 35 років. 
Змагання відбуватимуться на території всієї України, зокрема у 13 обласних центрах: Києві, Донецьку, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові, Луганську, Вінниці, Миколаєві, Полтаві, Рівному, Маріуполі та Львові. Фінал заходу відбудеться в лютому 2013 року в Києві.

Детальнішу інформацію про конкурс  можна отримати на сайті www.goldenbyte.org.

Нагадаємо, в комп’ютерному чемпіонаті 2011 року взяло участь більше ніж 5000 осіб. За час проведення чемпіонату у 2011 році його офіційний сайт відвідало близько 100 000 унікальних відвідувачів. Цього року планується участь більше 6000 комп’ютерних талантів зі всієї України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *