ОСТАННІ НОВИНИ

В УДАРі теж заговорили про обнулення списків

|

У партії УДАР розглядають можливість проведення з’їзду партії та ухвалення рішення про відмову від партійного виборчого списку і висуванців, які перемогли в мажоритарних округах. Крім того УДАР має намір не визнати парламентські вибори

Як повідомили «Коментарям» у прес-службі партії, про це заявив заступник голови УДАРу, керівник виборчого штабу партії Віталій Ковальчук.

«Влада перетворила встановлення результатів цих виборів на фарс, небачений за своїм цинізмом. Волевиявлення людей повністю не поважають і відкрито його нехтують. Склад, який сьогодні намагаються протягнути (в парламент – ред.), не відображатиме настроїв і запиту громадян. Ми йшли в парламент, щоб працювати, тому не будемо брати участі в перетворенні Верховної Ради на декоративний орган Партії регіонів», – підкреслив Ковальчук.

Як повідомляли «Коментарі», раніше лідер УДАРу Віталій Кличко заявив, що в партії УДАР не виключають, що можуть визнати парламентські вибори недійсними.

3 листопада близько 300 активістів організації «Спільна справа» вирушили до штабу опозиції, щоб дізнатися, чи збираються її лідери не визнавати результати парламентських виборів. Як зазначив голова «Спільної справи» Олександр Данилюк, активісти виступають за невизнання результатів парламентських виборів і мають намір поставити питання про це перед лідерами опозиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *