ОСТАННІ НОВИНИ

Михайла Костюка нагородили дипломом академіка

|

 Сьогодні ректор Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту Олександр Пшінько відвідав Львів, щоб особисто вручити голові Львівської обласної державної адміністрації Михайлові Костюку диплом академіка.

В свою чергу Михайло Костюк під час спілкування зі студентами-залізничниками, які стали свідками вручення цієї нагороди, розповів, що трохи їм заздрить, в позитивному сенсі цього слова. Адже на початку 90-их залізниця була мінімум машинізованою і в роботі використовували такі застарілі прилади, які сучасні студенти можуть побачити лише в музеї.  

«Я пам’ятаю залізницю, коли вона ще була зовсім дерев’яною. Зараз це вже зовсім не та транспортна галузь. Це була майже суцільно ручна праця. Звичайно, це середовище вимагало негайних змін. Тому ми кардинально машинізували усі процеси, запровадили нові підходи, нові технології. Ми в цьому плані випередили сусідів і в Росії і в Білорусії. І  вже залізниця зразка 1999 року – це була високоорганізована з новими технологіями залізнична колія», – зазначив М. Костюк.

Також керівник Львівської ОДА нагадав майбутнім залізничникам, що їм передали відроджену галузь залізниці, але їхнє завдання провести потужну реорганізацію цієї транспортної галузі за аналогами Європи чи Росії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *