ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк пропонує створити на Львівщині Асоціацію з виробництва екологічно чистих продуктів

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк пропонує організувати в області асоціацію під умовною назвою «Львівський екологічно чистий продукт», яка б змогла забезпечити усі державні підприємства Львівщини екологічно-чистими продуктами. Про це голова ЛОДА заявив сьогодні, 24 вересня, під час проведення апаратної наради, інформує прес-служба ЛОДА.

За словами Михайла Костюка, на селах людям слід допомогти самоорганізуватися – відтак, потрібно виписати на рівні області програму розвитку сільських кооперативів. «Для такої програми мусить бути закладена в бюджеті сума для початку діяльності – аби профінансувати статут, печатку та фінансово забезпечити решту стартових можливостей для сільських кооперативів», – зазначив керівник області.

На думку Михайла Костюка, інвесторам, які спричиняться до зрушень у селах, потрібно запропонувати так звану картку технологічного сприяння – напрацювати пропозицію до якої стадії організації бізнесу він буде ефективним та виокремити види діяльності (як-то первинна чи глибинна переробка продукції тощо).

Голова ЛОДА також закликав не допустити на ринок Львівщини підробок неякісної продукції. З цією метою керівник області ініціюватиме створення асоціації «Львівський екологічно-чистий продукт».

Така асоціація змогла б забезпечувати підприємства Львівщини натуральною продукцією і водночас сприяти розвитку фермерських господарств на селі.

Фото: Львівський портал 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *