ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині на власному весіллі отруїлися молодята та їхні гості

|

На Львівщині «новоспечені» отруїлися чоловік з дружиною, а також 23 гостей, серед яких – двоє неповнолітніх. Стан людей, які звертаються за медичною допомогою, – легкої та середньої важкості. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.   

Подія сталася 4 серпня у селі Малі-Підліски Бродівського району. Саме того дня у селі святкували весілля, на якому зібралися близько 170 людей – жителі села Малі-Підліски та сусідніх сіл.

Після весілля, яке господарі організували у наметі, а саме – вночі проти 6 серпня – до лікарів за медичною допомогою звернувся перший весільний гість. Після нього в лікарняні установи почали приходити й інші люди (на 17.00 годину 6 серпня – 23 особи, у тому числі – неповнолітні), які також були на святкуванні. Крім того, до медиків звернулися самі молодята, щоправда, отримавши відповідну допомогу у медзакладі, обоє вирішили лікуватися амбулаторно.

Співробітники санепідемстанції наразі розглядають три версії щодо масового отруєння людей. Це, зокрема: використання необроблених (немитих) приборів; можливий збудник інфекції серед обслуговуючого персоналу; псування продуктів під харчовою плівкою.

Через три дні СЕС надасть результати про проведену експертизу. Міліція проводить дослідчу перевірку.

Фото – Львівський портал

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *