ОСТАННІ НОВИНИ

Українці безкоштовно прихистили півтисячі фанів

|

Завдяки спеціально створеній ентузіастами у мережі Facebook сторінці «Ласкаво просимо! Welcome to Ukraine!» безкоштовне житло в українських родинах вже знайшли собі майже півтисячі іноземних вболівальників, які приїхали до нас на Євро-2012. Про це повідомив один із активістів унікальної громадської ініціативи у Facebook 26-річний киянин Максим Продан, повідомляє «Укрінформ».

«Навести точну статистику, скільки на даний момент українців прийняли у своїх родинах безкоштовно іноземних вболівальників, важко, бо одні приїжджають – інші виїжджають. Однак кількість тих іноземних уболівальників, які достеменно повідомили про своє перебування в Україні, вже досягнула майже півтисячі», – сказав він.

При цьому Продан додав, що така ініціатива стала відповіддю небайдужих українців на непомірно високі ціни на проживання під час Євро-2012 в українських готелях.

Він також повідомив про кількість українців, які зголосилися надати безкоштовно тимчасовий притулок для іноземців: «Загалом зголосилася майже тисяча українських родин. Лише на даний момент на нашому сайті розміщено 650 оголошень: 450 – від українців та 200 – від закордонних вболівальників, які мають намір найближчим часом відвідати Україну і потребують житла».
Фото: медіа-центр “Львів-2012”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *