ОСТАННІ НОВИНИ

Фаріон оголосила мобілізаційну акцію

|

Депутат Львівської облради Ірина Фаріон на мітингу у Львові закликала жителів Львова долучатися до мобілізаційної акції проти ухвалення законопроекту про засади державної мовної політики. За словами політика, учасники мітингу мають залишати свої дані, щоби стати в пригоді, коли треба буде їхати під стіни Верховної Ради протестувати проти прийняття цього закону.

«Час компромісів минув, про компроміси говорить тільки слабкий» – заявила вона і сказала, що до теперішнього стану призвела політика демолібералізму, яка зазнала повного краху.

«Жертва не може подати руку катові, на ката існує тільки один спосіб – знищення» – наголосила вона.

За словами пані Фаріон, українські землі на сході та півдні заселили російським люмпеном, який «народив своїх виплодків, а вони ніколи не приймуть наші цінності». На переконання депутата, таких людей можна вилікувати від російського імперіалізму тільки примусом, а найкращим примусом – переконана вона – має стати український націоналізм.

«Найкраща форма примусу – побудова Української держави, а не держави бандита Януковича та недоумка Азарова. Якщо революції не буде до осені, то ми маємо своїми бюлетенями зупинити цю орду» – заявила вона.

Промову І.Фаріон неодноразово переривали оплески і люди слухали її дуже уважно, незважаючи на те, що кілька разів ламався мікрофон.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *