ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Батьківщина» припинила голодування, яке тривало 16 днів

|

Представники ЛОО ВО “Батьківщина”, котрі голодували на підтримку свого лідера Юлії Тимошенко, сьогодні зранку припинили голодувати. Про це повідомляє прес-служба обласного осередку “Батьківщини”, посилаючись на голову організаціії Романа Ілика.

«Вранці 10 травня партійці Львівської «Батьківщини», які голодували разом із Юлією Тимошенко, припинили акцію протесту», – цитує прес-служба слова Р.Ілика.

За його словами, на площі біля пам’ятника Т. Шевченкові у Львові згорнуто наметове містечко, у якому жили голодуючі, водночас агітаційні намети продовжуватимуть працювати. «Поряд із «Батьківщиною», тут також працюватимуть агітаційні намети інших опозиційних партій», – повідомив керівник обласного партосередку.

«Голодування, яке оголосила Юлія Тимошенко, без сумніву сколихнуло увесь світ. Така тривала відмова від їжі ставила під загрозу не лише її здоров’я, але й життя. Сьогодні ми усі віримо в те, що лікування Юлії Тимошенко буде успішним, що вона одужає, а головне – буде на волі», – сказав Роман Ілик.

Вінтакож подякував усім партійцям, які брали участь в голодуванні. «Хвиля солідарного голодування пішла саме зі Львова – міста, яке дуже часто є першим, коли це стосується вияву принципової та сміливої позиції. Нашу ініціативу підтримали у Києві, Дніпропетровську, Хмельницькому, Кривому Розі, і навіть у Чехії. Солідарне голодування на підтримку опозиційного лідера без сумніву стало прецедентом в Україні», – зазначив лідер Львівської «Батьківщини».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *