ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура виявила на Сокальщині наркоплантанцію

|

Завдяки налагодженим зв’язкам прокуратури району з громадськістю вдалось викрити місце незаконного вирощування рослин коноплі плантаційним способом. Зокрема, сьогодні в прокуратуру Сокальського району звернулись представники громадської організації «Західна правозахисна група» з інформацією щодо можливого незаконного вирощування наркотичних речовин неподалік міста Сокаля. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

З метою перевірки вказаної інформації на місце події виїхав прокурор Сокальського району спільно із заявниками.

Як з’ясовано, на відстані приблизно2 кілометриу західному напрямку від м. Сокаля, на закритій кущами земельній ділянці виявлено 40 посудин, у яких зростають рослини, схожі на коноплю.

З метою захисту від пошкодження, невідомі особи закрили їх кожухами з металевої сітки, а також спеціально підготували грунтосуміш.

Прокурором на місце події негайно викликано слідчо-оперативну групу Сокальського РВ ГУ МВС України у Львівській області, якою проведено вилучення виявлених посівів.

Крім того, прокуратурою Сокальського району доручено райвідділу міліції за вказаним фактом провести перевірки в порядку ст. 97 КПК України та прийняти законне рішення.

Поряд з цим зазначимо, що протягом останніх років правоохоронними органами району подібні посіви не виявлялись.

 Фото: прес-служба прокуратури Львівської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *