ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік зарізав свого молодшого брата

|

Цього тижня жахлива звістка сколихнула жителів одного з сіл Радехівщини – чоловік вкоротив віку своєму молодшому психічнохворому брату. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Обидва брати жили під спільним батьківським дахом. Створення сім’ї та домашній затишок поміняли на спілкування з «зеленим змієм». Оскільки ніде не працювали, то і доходів для облаштування своєї, більш ніж скромної, оселі не мали. Проте гроші на оковиту у них знаходились регулярно.

Одного дня молодший брат, хворий на розлади психіки, прийшов додому напідпитку. Його нетверезий родич спав міцним сном. Сумно стало молодшому наодинці, та і душа потребувала продовження бенкету, а грошей на оковиту не було. Вирішив він розбудити свого брата, але лише розізлив його своїми спробами. Довго стягував з ліжка, і врешті той встав розлючений. Продовжувати випивати старшому не хотілось, а молодший не вгамовувався. Слово за слово – почалась сварка. Тоді старший вихопив з шафи кухонний ніж і з першим ударом в груди позбавив життя рідного брата.

Тепер чоловікові залишається чекати закінчення розслідування та вироку суду. Без оковитої і за гратами йому доведеться провести від семи до п’ятнадцяти років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *