ОСТАННІ НОВИНИ

У день відкриття львівського стадіону, маршрутки курсуватимуть до 24.00 год.

Львівський портал

|

У Львівській міській раді переконують, що дістатися на громадському транспорті на відкриття стадіону «Арена Львів» можна буде з будь-якого куточка Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За їхньою інформацією, окрім маршрутного транспорту, який курсує до автовокзалу на вул. Стрийській або ТРЦ «Кінг-Крос», у місті буде діяти дві трансферні зони, з яких теж можна буде доїхати до стадіону. Перша трансферна зона буде знаходитися на площі Петрушевича. Звідти курсуватимуть автобуси великої вмістимості та тролейбуси. Друга зона буде розміщена на Сихові біля кінопалацу ім. Довженка. Увесь транспорт курсуватиме до 24.00 год. з інтервалом 5-7 хв.

Окрім того, водіїв з їх приватними авто просять у цей день уникати поїздок по вулиці Стрийській і пересісти на громадській транспорт.   

«Просимо усіх, хто їхатиме на відкриття стадіону, користуватися громадським транспортом. Рух маршрутів, які курсують до ТЦ «Кінг Крос», буде продовжено до 24:00 год. Крім того, пропонуємо львів’янам сконцентруватися на двох великих трансферних зонах. Перша – це пл. Петрушевича. Звідси до автовокзалу курсуватимуть автобуси великої вмістимості та тролейбуси. Друга – це Сихів, кінопалац ім.Довженка. Звідси до автовокзалу теж курсуватимуть автобуси великої вмістимості. Інтервал руху складатиме 5-7 хвилин, тож всі охочі зможуть комфортно потрапити на стадіон. Автобуси довозитимуть пасажирів до автовокзалу, звідти треба буде пройти пішки. Тільки одна пішохідна вулиця вестиме на стадіон – це вулиця від перехрестя з вул. Сокільницькою, так звана дорога №7, за якою буде пішохідний рух до стадіону, центральний вхід на стадіон теж тут знаходиться. Після закінчення урочистостей можна буде повертатися від «Кінг Кросу» та від автовокзалу. На автовокзалі будуть чекати автобуси і тролейбуси, які відвозитимуть пасажирів у вищезазначені трансферні зони», – зазначив Микола Жук.

Нагадаємо, в суботу, 29 жовтня, у Львові відбудеться церемонія відкриття нового стадіону. Урочистості розпочнуться о 19:30 год.

Довідка

До ТРЦ «Кінг-Кросс» курсують автобусні маршрути № 11, 57, 7А, 18, 37, 71. До автовокзалу курсують тролейбуси № 3, №5.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *