ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зібрали понад 11 тисяч підписів за відставку Януковича

Львівський портал

|

Понад 11 тисяч підписів зібрали активісти львівської обласної організації “Фронту змін” за відставку чинного президента України Віктора Януковича за два перші дні всеукраїнської акції “Україна проти Януковича”. Про це на прес-конференції повідомив голова ЛОО “Фронт змін” Степан Кубів.

За його словами, у суботу було зібрано понад вісім тисяч підписів, а в неділю — трохи більше, аніж три тисячі.

“Ми самі були вражені тим, як активно люди відгукувалися на цю пропозицію, заповнювали навіть в автобусах під час руху, так що нам не вистачило підписних листівок, але люди ставили підписи на звичайних агітках” – сказав він.

За словами Кубіва, найбільш активними є студентська молодь та люди понад 40 років. Саме вони відкрито  ставлять свої підписи, подають дані про себе. А от люди віком 25-40 років не є настільки активними.

Також характерним моментом є те, що значна частина підписантів з малих містечок не хоче вказувати свої дані, очевидно, побоюючись можливих репресій.

Збір підписів триватиме щонайменше до 15 грудня цього року. За словами С.Кубіва, результат збору підписів буде реальним соціологічним зрізом того, що думають люди про чинну владу та її очільників.

Що ж стосується подальшої долі цих підписів, то “Фронт змін” ставить собі за мету показати пересічним громадянам, що громадянська позиція кожної людини і громадський рух можуть бути успішними і реально впливати на владу. А щодо подальшого застосування цих підписів, то у партії все ще тривають дискусії і розробки можливих варіантів застосування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *