ОСТАННІ НОВИНИ

У Франківському районі завершують ремонт прибудинкових та міжквартальних доріг

Львівський портал

|

У Львові ремонтують не тільки магістральні шляхи, а й другорядні міжквартальні дороги.  Цього року масштабні роботи з ремонту другорядних доріг були проведені у всіх районах міста. В середньому на поточний  ремонт доріг кожній районній адміністрації виділено від 4 до 6 млн. гривень. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зокрема,  Франківській районній адміністрації цього року на ремонт доріг було виділено близько 6 млн. гривень.  Ремонти проїжджої та пішохідної частини  були виконані на вулицях Володимира Великого, Багряного, Спокійній, Сухій.  Зараз тривають ремонтні роботи на вулиці Житомирській та Політехнічній.

На вулиці Житомирській уже уклали основу під дорожнє полотно. Незабаром розпочнуться роботи зі встановлення бордюрів та укладання бруківки. Крім основних робіт, на вулиці було зроблено 2 дощоприймачі та 6 нових ринв.  Вартість ремонту на  вулиці  Житомирській  – 1 млн. 33 тис. гривень.

З наступного тижня рух транспорту має відновитися на  вулиці Політехнічній. На її ремонт з міського бюджету було виділено 460 тис. гривень. На цій вулиці були відремонтовані водопровід, стоки, тротуарна частина, переукладена  бруківка.

«Цього року за сезон ми відремонтували велику кількість доріг – близько 40. Районною адміністрацією проводяться, в основному, лише поточні ремонти. Вулиці Житомирську та  Політехнічну, де ми фактично уже завершили ремонт, можна прирівняти до капітальних, тому що ми замінили всі мережі: водопровід, водовідведення, повністю зроблена нова основа, перекладена бруківка. Якщо зроблений поточний ремонт, то згідно з гарантійними термінами, які дають підрядники,  можуть прослужити років 5-7. А ремонт, як на вулиці Політехнічній, років на 20 вистачить», – розповів в.о. голови Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор.

Довідка

Стан виконання ремонтів на другорядних вулицях міста

Галицький район

Виконано ремонти вулиць – Пильникарська, Вороного, Тиктора, Старий Ринок, Скельна, Зелена, Грушевського, Гавришкевича, Данила Галицького.

Зараз триває ремонт вулиці Рибної, тут знято старий асфальт, вулицю переводять у бруківку. Ремонт вулиці буде завершено орієнтовно в 20-х числах жовтня.

Сихівський район

Зараз тривають ремонт  міжквартальних доріг – Гашека, 15-15а; Стрийська, 59; тротуар на вул. Хуторівка,40; Поточний ремонт вулиці Пимоненка. Але дорога для проїзду транспорту не перекривається.

Виконано поточний ремонт на вулицях: Ярославенка; Карманського; Червоної Калини; Сихівська; Зелена; Хуторівка; Угорська; П. Мирного; Зубрівська; Кавалерідзе; Коломийська; Скрипника;  Драгана;  Дж. Вашингтона. Серед міжквартальних вулиць – вул. Карманського; Листопадна; пр. Ч. Калини, 7 – вул. Шахтарська; Демнянська, 18; вул. Скорини;вул. Кавалерідзе-Полуботка; вул. Хоткевича, мкр-н Скрипника – Червоної Калини.

Залізничний район

Тривають поточні ремонти вулиці Повітряної – площа ремонту – 4560 м.кв. – роботи триватимуть до кінця жовтня. Ремонтується вулиця Полтави – 960м.кв. – ремонти триватимуть до кінця жовтня. Тривають ремонти міжквартальних доріг на вулицях Любінській, 89Б , а також Петлюри,47.

Виконано ремонт міжквартальних доріг на вулиці садовій, 4-29; вул. Сірка; вул. Петлюри, 37-39. Поточний ремонт виконано на вулицях Виговського, Городоцькій, Патона, Ряшівській.

Личаківський район

Відремонтовані вулиці: Котика, Глухий Кут, Дубова, Шота Руставелі. Прибудинкові: Медової печери; Шафарика, 14; Лисинецька, 1; Пасічна, 70, 74.

Франківський район

Тривають ремонти: Житомирська; Політехнічна

З наступного тижня відкриють вул. Політехнічна. Відремонтовано:  Володимира Великого, 85; Багряного; Спокійна; Суха. Айвазовського, 22; Наукова, 12.

Шевченківський район

Відремонтовані вулиці: Водна; Рясне-1 вул. Шевченка, 376, 374а, Мазепи, 3а.

Основну увагу приділили ремонту тротуарів: Величковського, 4, 10, 30, 32, 48; Хвильового, 30; Торфяна, 11, 13, 15 (облаштовано пішохід для людей з вадами зору); Стеценка, 9, 17; Грінченка, 2а; між вул. Орлика та Щурата.

Зараз ремонтують тротуар на Б. Хмельницького, 243, 251.

Асфальтування доріг на цих вулицях заплановано на наступний рік.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *