ОСТАННІ НОВИНИ

Городоцьку забетоновано вже на 50%

Львівський портал

|

 Ремонтні роботи у Львові – на завершальному етапі. На 100% завершені роботи по заміні інженерних мереж на вул Городоцькій, активно тривають роботи з влаштування дорожнього полотна. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Після тривалих робіт по заміні інженерних мереж, будівельники приступили до  дорожнього полотна – влаштування  піщаної та щебеневої подушок, бетонування  вулиці та мощення бруківки.

«Внесені  деякі зміни до проекту реконструкції  вулиці Городоцької. Буде влаштовано транспортне кільце за театром ім. Лесі Українки, тому роботи можуть трохи затягнутись саме на цій ділянці. Але на ділянках від вулиці Чернівецької до вул. Степана Бандери, та на ділянці від вул. Озаркевича до вул. Я. Мудрого роботи будуть закінчені вчасно, а проїжджа частина буде відкрита для руху транспорту», – повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Зараз бетонування вулиці виконано на 50%, на ділянці від вул. Озаркевича до театру ім. Лесі Українки, влаштовано бруківку та вкладено трамвайні плити.

Також будівельники приступили до мощення  бруківки на вулиці Коновальця. Тут  на 60% вже змонтовано трамвайні плити, приблизно на такому ж етапі знаходяться  роботи з бетонування вулиці. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *