ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде «Ніч рекламожерів»

Львівський портал

|

Вперше за 10 років демонстрації в Україні і 30  років у всьому світі найбільша в світі колекція рекламних роликів «Ніч рекламожерів» приїжджає до Львова.

Ніч рекламожерів – це щорічне шоу, що проводиться більш ніж в 40 країнах світу, і це єдина в світі демонстрація найкращих рекламних роликів планети тривалістю більше 5 годин. Щороку відомий француз, колекціонер рекламних фільмів, Жан Марі Бурсіко обирає декілька сотень найкращих роликів з своєї колекції та показує їх більш ніж в 40-а країнах світу.

Зважаючи на зацікавлення української аудиторії рекламним мистецтвом, цьогоріч українські організатори Ночі разом із Синематекою Жана Марі Бурсіко вирішили розширити географію шоу. Вперше за десять років показів в Україні, «Ніч рекламожерів» крім Києва відбулася в Одесі, а 12 листопада  цьогорічну ювілейну колекцію від Жана Марі Бурсіко побачить Львів.

Дебют тридцятирічного шоу у Львові відбудеться 12 листопада у Палаці Мистецтв, вул. Коперніка, 17. У програмі: кращі рекламні ролики Великобританії,  Джордж Клуні і Джон Малковіч в рекламних роликах для кавового бренду, легендарні ролики пива «Будвайзер», краща соціальна реклама планети, рекламний ролик від великого французького режисера Клода Лелюша та ін.

Детальніше про подію на сайті: www.adeaters.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *