ОСТАННІ НОВИНИ

Куйбіда планує створити економічний кластер Галичина

Львівський портал

|

З ініціативою створення потужного конкурентноздатного економічного утворення Галичини виступила обласна організація Народного Руху України. Лідер виборчого списку до Львівської обласної ради від НРУ Василь Куйбіда стверджує, що Львівщина має унікальний економічний потенціал, який варто розвивати самотужки, не покладаючись на підтримку держави. Про це В.Куйбіда заявив сьогодні під час прес-конференції.

За його словами, власний потенціал необхідно розвивати, аби створити окремий економічний незалежний плацдарм, який би міг відстоювати інтереси галичан і конкурувати з іншими регіонами.

В.Куйбіда наголосив, що «економічний кластер Галичина міг би стати західним аналогом економічному угрупованню Донбасу».

На думку екс-міністра регіонального розвитку та будівництва, саме за такої співпраці та конкуренції регіонів можливий економічний розвиток усієї країни.

Утім, на сьогодні першочергове завдання для обласної організації НРУ – сформувати дієздатну Львівську обласну раду та втримати авторитет національно-патріотичних сил в регіоні, аби надалі Галичина могла згуртувати усю Україну довкола захисту національних інтересів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *