ОСТАННІ НОВИНИ

Смертність на дорогах Львівщини у порівнянні з минулим роком зросла у півтора рази

Львівський портал

|

Співробітники Державної автомобільної інспекції у Львівській області вкрай стривожені ситуацією щодо зростання загиблих у дорожньо-транспортних пригодах. Так, з початку серпня 2010 року в області на автодорогах сталося 60 автопригод, у яких 9 людей загинуло та ще 72 людини отримали травми. За аналогічний період 2010 року в області сталося 64 аварії, у яких загинуло 6 осіб та 90 осіб були травмовані, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області   

Невтішною, хоча і з нижчими ніж торік показниками, є статистика і щодо кількості ДТП від початку 2010 року. На Львівщині за цей період сталося 874 аварій, у яких 100 людей втратили життя, а 1 175 – отримали травми різної важкості. За такий самий період 2009 року в області було зафіксовано 1 005 дорожньо-транспортних пригоди, під час яких загинуло 104 людини та 1 335 – були травмовані.

Варто наголосити, що чимало випадків аварій стається через перевищення допустимої швидкості руху, здебільшого – на відремонтованих автодорогах. 

Нерідко стаються автопригоди за участю нетверезих кермувальників, які нехтують не лише своєю безпекою, але й інших учасників дорожнього руху. 

Збільшують показники аварійності і ті водії, які нехтують навіть елементарними правилами поведінки на дорозі, порушуючи вимоги правил дорожнього руху.  

Відтак, задля безпеки усіх учасників дорожнього руху, співробітники ДАІ Львівської області закликають водіїв бути уважними на дорозі, дотримуватися Правил дорожнього руху та зберегти життя і здоров’я собі і оточуючим/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *