ОСТАННІ НОВИНИ

Львів на повну готується до Ярмарку спорту

Львівський портал

|

У Львові триває підготовка масштабної акції з популяризації активного способу життя. Рекламувати спортивну культуру будуть на Ярмарку спорту, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Захід відбудеться 9-11 вересня у спортивному комплексі «Динамо» та парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького. Кожен може долучитися до події ставши волонтером заходу.

На Ярмарок спорту вже зареєструвалось більше 50 учасників. Провідні спортивні школи, клуби і федерації показуватимуть особливості різних видів спорту. Відбудуться турніри з тенісу, волейболу, показові виступи легкоатлетів, регбістів, лучників, велосипедистів, гімнастів, альпіністів, скейтерів. Презентаційні стенди будуть обладнані спортивним реманентом, діти зможуть приміряти кімоно, боксерські рукавиці, позмагатись в шахи з професійними гросмейстерами, вивчити найпростіші прийоми дзюдо та карате. Майстер-класи проведуть відомі українські спортсмени.

«Спортивна культура Львова повинна бути надзвичайно високою. Наше місто, поряд з титулами «культурна столиця», «туристична столиця», повинно здобути статус «спортивної столиці». Кожен мешканець розуміє, що займатися спортом – корисно, але мало львів’ян справді відвідує спортивні клуби. Ми хочемо показати, що спорт – це не лише зусилля, а й хороший настрій, гарний спосіб корисно відпочити», – розповідає начальник відділу спорту ЛМР Олександр Козловський.

Також в рамках підготовки до Ярмарку спорту, 1 вересня  усім львівським школярам будуть роздані флаєри. Організатори заходу вважають, що реалiзацiя проекту дасть змогу збiльшити кiлькiсть дiтей у спортивних секцiях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *