ОСТАННІ НОВИНИ

Пенсіонерам Львівщини надішлють інформацію, як отримати субсидії

Львівський портал

|

Управління Пенсійного фонду України у Львівській області отримало інформаційні матеріали щодо  системи соціальної підтримки населення, зокрема пенсіонерів, і приступило до їх підготовки для відправки пенсіонерам області. Про це прес-службі ЛОДА повідомила заступник голови Львівської облдержадміністрації Ліляна Гримська.

Ці заходи проводяться на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14 липня 2010 року «Про посилення соціального захисту населення під час оплати житлово-комунальних послуг».

Найближчим часом пенсіонерам будуть надіслані конверти, в яких буде вкладено лист-звернення до пенсіонера, заяву та декларацію про доходи, зразки їх заповнення, конверт для безкоштовної пересилки. Громадянин може заповнити відповідні документи за наданими зразками та надіслати їх в управління соціального забезпечення. Такі конверти в області отримають більше 555 тис. сімей пенсіонерів. Для отримання додаткової інформації щодо отримання субсидій громадяни можуть звернутись до місцевих управлінь соціального забезпечення.

Для надання громадянам консультацій працюватимуть «гарячі телефонні лінії»:

 – соціального контакт-центру Міністерства праці та соціальної політики України за багатоканальним телефоном 0-800-507-309

–  контакт-центру Пенсійного фонду України за багатоканальним телефоном 0-800-503-753

– головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області  (032) 272-78-47

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *