ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Стрийську й надалі ремонтуватимуть неякісно?

Львівський портал

|

У інженерної комісії Львівської міської ради є низка зауважень до якості роботи турецької фірми «Онур», котра нині здійснює ремонт вулиці Стрийської. Про це заявив керівник фракції партії «Реформи і Порядок» у ЛМР, заступник голови інженерної комісії Олег Бас.

«Минулого року цей же підрядник робив ремонт Стрийської на відтинку від меж міста до перехрестя із вулицями Науковою та Хуторівкою. Так от, зараз на цій ділянці проявились просідання ґрунту. З часом, вони можуть призвести до руйнації асфальтного полотна. Відтак, наша комісія наполягатиме на тому, аби цього року ситуація не повторилась. Підрядник мусить технологічно продумати все так, аби просідань не було і наступного року не довелось все переробляти», – зазначив Олег Бас.

За словами обранця, свого часу на перетині Стрийська-Наукова-Хуторівка планувалось зробити велику транспортну розв’язку. За приблизними підрахунками на втілення такого задуму треба близько 500 млн. грн.

«Зрозуміло, що таких грошей у міста немає і ніхто нам зараз їх не виділить. Відтак, до Євро 2012 на місці роздоріжжя запропоновано зробити кільце. Воно би мало зменшити навантаження та кількість корків на цій ділянці. Наразі це тільки плани і чи будуть вони реалізовані до 2012 року, сказати важко», – наголосив Олег Бас. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *