ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові знову залучили підприємців до ремонту тротуарів у центрі

Львівський портал

|

Підприємці Львова долучаються до ремонту вулиць центральної частини міста. Зокрема, відремонтовано тротуари на вулицях С. Руданського, Л. Українки, Мушака, проспекті Свободи, пл. Яворського та вул. Парковій, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За рахунок підприємців на ремонт тротуарів уже залучено 109 тисяч гривень.

Наразі тривають роботи на пр. Шевченка. Ремонт було розпочато 21 червня і до кінця наступного тижня має завершитись.

Загальна площа тротуарів, які слід відремонтувати, становить 1040 метрів квадратних.

Представники Галицької адміністрації двічі зустрічались з підприємцями, які мають у центрі заклади громадського харчування чи торгівлі, і 15 підприємців погодилося взяти дольову участь у ремонті тротуару на пр. Шевченка. Кожен власник вкладає кошти для закупівлі матеріалів, зокрема плитки, біля свого підприємства.

«Ми залучаємо підприємців до ремонту тротуарів шляхом їхньої дольової участі. За гроші підприємців закупляється плитка, бруківка, а адміністрація виконує ремонтні роботи. Виконання робіт на проспекті Шевченка оплачує районна адміністрація – 70 тис гривень, а витрати на матеріали, зокрема плитку, – 67 тис. гривень покривають підприємці», – повідомила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк. 

Нагадаємо, торік за кошти підприємців відремонтовано вулиці Староєврейську, Театральну та Вороного, а також тротуари. Загалом у ремонт підприємці вклали 887 тис гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *