ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємців Львова та Винник навчають публічної політики

Львівський портал

|

У рамках проекту «Впровадження нових механізмів для участі підприємницької громади у процесі прийняття рішень органами місцевої влади» для підприємців Львова та Винник проводилися тренінги. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, 27-28 травня в управлінні "Дозвільний  офіс" проходив дводенний тренінг.  У даному проекті взяли участь представники малого бізнесу, громадських організацій, Львівської торгово-промислової палати, благодійної організації, депутати та представники міських рад Львова та Винник. Тренінг організовано та проведено благодійним фондом «Центр підтримки ініціатив» спільно з департаментом економічної політики Львівської міської ради завдяки підтримці Міністерства закордонних справ Данії, що була надана через ПРООН та Творчий центр ТЦК.

«На тренінгу учасникам надали інформацію про сутність публічної політики на державному та місцевому рівнях. Учасники ознайомилися з процесом вироблення місцевої публічної політики. Під час роботи в малих групах, були визначені проблеми місцевого рівня, запропоновані та оцінені альтернативи їх вирішення. За  відповідними критеріями було вибрано пріоритетний варіант вирішення проблеми. Також учасникам була надана інформація про план реалізації обраної альтернативи. Частина учасників готові застосовувати отримані під час тренінгу знання та навички у своїй  діяльності», – розповіла керівник проекту Оксана

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *