ОСТАННІ НОВИНИ

Могильов хоче повернути міліцію обличчям до людей

Львівський портал

|

Міністр внутрішніх справ  України Анатолій Могильов бачить головне завдання роботи свого відомства в тому, щоби повернути міліцію обличчям до народу. Про це він сказав сьогодні під час наради, присвяченої результатам роботи львівської міліції за чотири місяці цього року.

“Взагалі наше завдання полягає у тому, щоби підняти імідж міліції, повернути її обличчям до народу, щоби у нас бачили захисників” – сказав він і тут же додав, що зараз суспільство не бачить у міліціонерах власне захисників від криміналу.

Також міністр наголосив керівному складу львівської міліції, що бізнес і міліція ― це різні поняття, тому той, хто хоче займатися бізнесом, має зняти погони і йти працювати в бізнес. А той, хто одягнув погони, має займатися міліцейською роботою.

Водночас керівник міліції пообіцяв, що головним показником буде не процент розкриття злочинів, бо цей показник тільки стимулює працівників органів внутрішніх справ не реєструвати злочини. За його словами, одним з головних критеріїв буде розкриття злочинів, а також число переданих до суду справ.

Крім того, міністр наголосив на тому, що міліція повинна позбутися практики нереєстрації злочинів та огульної відмови у порушенні кримінальних справ. За його словами, неприпустимою є факти, коли за відмовними матеріалами міліції люди скаржаться до прокуратури і та порушує кримінальні справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *