ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром на площі Ринок, 40 почнуть реставрувати кам’яне обрамлення дверей

Львівський портал

|

Після завершення семінару з реставрації історичних дерев’яних вікон, у Львові також проведуть семінар щодо реставрації кам’яних частин міста. Про це сьогодні під час брифінгу повідомила експерт GTZ, координатор українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток і оновлення старої частини міста» у Львові Іріс Гляйхман.

Вона розповіла, що наступні два тижні львівських майстрів навчатимуть правильно реставрувати кам’яне обрамлення дверей, яке знаходиться на площі Ринок,40.

А наступні два місяці у рамках українсько-німецького проекту у Львові також проходитимуть схожі семінари на інші теми. «Власне у цих семінарах братимуть участь абсолютно різні люди і ті, хто можуть ще чогось навчитись, і яким бракує знань, і які є дуже кваліфіковані у своїй справі, але все ж таки хочуть продовжувати цим займатися», – сказала Іріс Гляйхман.

«Ми це робимо для того, аби навчити людей виконувати ті замовлення, які мабуть з’являться після нашої реставрації вікон. Бо, до прикладу, якщо будуть хотіти львів’яни відреставрувати вікно, то повинні бути фірми, які здатні якісно це зробити. Ми натомість бачимо свою роль у тому, щоб підтримати такі фірми», – додала вона.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *