ОСТАННІ НОВИНИ

У БЮТ заговорили про дострокові парламентські вибори

Львівський портал

|

Блок Юлії Тимошенко наполягатиме на проведенні дострокових парламентських виборів у разі визнання Адміністративним та Конституційним судами незаконним оголошення про розпуск демократичної коаліції та неконституційними змін до Регламенту Верховної Ради.  Про це повідомляє сайт Ю. Тимошенко.

"Ми будемо заявляти про те, що немає коаліції 30 днів, 60 днів немає уряду, і треба проводити дострокові парламентські вибори. Тому що не може нелегітимно працювати влада, не може нелегітимно працювати коаліція і парламент", – заявила лідер об’єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції.

За її словами, рішення цих судів продемонструє їх здатність бути інструментом боротьби опозиції з владою за захист державних інтересів.

"Зараз є найбільш ефективним звернутися до судової гілки влади і ще раз перевірити, чи існує в Україні Конституційний Суд, чи існує в Україні Адміністративний суд, і зрозуміти взагалі, чи можемо ми як опозиція мати такий інструмент боротьби за державні інтереси як суди", – наголосила Юлія Тимошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *