ОСТАННІ НОВИНИ

Львів утретє стане шоколадною столицею України

Львівський портал

|

Третій рік поспіль з 6 до 8 березня у Львові буде проходити третє «Міське свято шоколаду». Цьогоріч «Свято Шоколаду» відбуватиметься на площі перед Львівською оперою та у приміщенні Львівського палацу мистецтв. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Протягом трьох днів на площі перед Театром опери та балету транслюватимуть прямі включення з майстер-класів у Палаці мистецтв, також транслюватимуть уривки фільмів проекту «Chocolat cinema».

«Фільми проекту «Chocolat cinema» компанії «Артхаузтрафік», що спеціалізується не на голівудському кіно. Можна буде переглянути французькі фільми. Будуть фільми денного сеансу та вечірнього», – зазначив координатор проекту «Chocolat cinema» Богдан Шумилович.

Родзинкою цьогорічного фестивалю стане участь у Святі Шоколаду всесвітньо відомого ужгородського кондитера-шоколатьє Валентина Штефаньо.

На Святі гуру шоколадних справ даватиме цікаві майстер-класи, показуватиме віртуозні шоу з виготовлення велетенських шоколадних скульптур. Майстер планує вразити гостей свята гігантською двометровою скульптурою лева з шоколаду.

Як зазначив ресторатор Вардкес Арзуманян, до святкування долучаться і ресторатори Львова, які вже планують у своїх закладах різні дивовижі, для прикладу пивні цукерки, малюватимуть шоколадом картини.

«Має відбутися благодійний аукціон, на якому виставлять 15 картин львівських можновладців, намальованих шоколадом», – зазначив Вардкес Арзуманян.

На гостей та мешканців міста чекають шоколадні фонтани, концерти та традиційний велетенський шоколадний торт. Також організатори підготували чимало забав і для найменших учасників свята. Під час міського свята шоколаду діти збудують «шоколадне місто». Працюватиме «шоколадна кімната». На дітей на святі чекає безліч конкурсів та забав на шоколадну тематику та шоколадний боді-арт.

Завершиться свято  грандіозним «Шоколадним балом». Особливістю «Шоколадного балу» будуть танцювальні майстер-класи від Влада Ями та Григорія Чапкіса.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *