ОСТАННІ НОВИНИ

Оперний театр стане логотипом Львова до Євро-2012

Львівський портал

|

Логотипом міста Львова до ЄВРО-2012 може стати споруда Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Про це повідомила начальник управління інформації та промоції Департаменту «Євро-2012» Львівської міськради Соломія Білонога.

«Міський логотип має бути представлений, як каже УЄФА, у кінці березня цього року, – наголосила вона. – Ми подали декілька варіантів щодо логотипу Львова до ЄВРО-2012, як і інші міста. Проте через те, що концепція для восьми міст (українських, польських) має бути єдиною, нас попросили додати графічне контурне зображення однієї визначної будівлі. Так, було подано зображення театру Львівської опери та балету і це пов’язано з тим, що 60% львів’ян, за соціологічним опитуванням, вважають його міським символом».

Вона зазначила, що на сьогодні не відомо, який з запропонованих варіантів обере УЄФА, але це однозначно буде діалог, тобто якщо місто і громадськість не підтримають запропоновані варіанти, то буде відстоюватись інша пропозиція.

Об`єктивно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *