ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорять проект стратегії модернізації України

Львівський портал

|

14 грудня у Львові пройде регіональне громадське обговорення стратегії «Модернізація України. Визначення пріоритетів реформ». Про це повідомляє ЛОГО Комітету виборців України. Обговорення пройде у Дзеркальній залі ЛНУ імені Франка. 

Захід має на меті виробити концептуальний документ, в якому були б систематизовано та обґрунтовано проект найактуальніших реформ для нашої держави. Обговорення проходитиме в рамках кампанії, що її проводить національна громадська Мережа підтримки реформ. 

Регіональні громадські обговорення відбудуться у провідних навчальних закладах Луцька, Львова, Чернівців, Одеси, Сімферополя, Сум, Харкова Дніпропетровська та Одеси, водночас передбачено залучення учасників із сусідніх областей, що дозволить охопити зацікавлену аудиторію з усіх регіонів України. Формат обговорень – відкритий круглий стіл, що залучатиме науковців, представників громадських організацій, представників політичних партій, місцевої влади, бізнесу та засобів масової інформації на місцевому та регіональному рівні. Підсумкове обговорення стратегії «Модернізація України. Визначення пріоритетів реформ» відбудеться в Києві у січні 2010 року. 

Основою громадської дискусії щодо пріоритетів реформування України стане відповідне дослідження, яке було підготовлене провідними українськими незалежними експертами за ініціативи Міжнародного фонду «Відродження», організаційної підтримки «Лабораторії законодавчих ініціатив» та фінансового сприяння Pact Inc., Програма “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER). 

Редакторами проекту стратегії стали Ігор Коліушко (Центр політико-правових реформ), Ігор Бураковський (Інститут економічних досліджень та політичних консультацій), Олександр Сушко (Інститут Євро-Атлантичного співробітництва), Євген Бистрицький (Міжнародний фонд «Відродження») та Євген Захаров (Харківська правозахисна група). 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *