ОСТАННІ НОВИНИ

Братство ОУН - УПА заявило про підтримку Віктора Ющенка

Львівський портал

|

Братство ОУН-УПА оприлюднило звернення до українського народу та до кандидатів на посаду Президента України, в якому закликали їх об’єднатися задля підтримки кандидата в Президенти Віктора Ющенка. Заява Братства розміщена на сайті кандидата в президенти Віктора Ющенка.

«Кандидатам у Президенти, яких ми вважаємо патріотами України, вимагаємо вступити в негайні переговори і об’єднатися з Президентом Віктором Ющенком на другу каденцію. Це забезпечить нашу незалежність на вступ у європейські структури, це забезпечить наше майбуття. Пам’ятайте тепер про це! Іншого тепер нам не дано!», – йдеться у зверненні.

Братство звернулося до окремих претендентів на посаду Глави держави із закликом «зняти з себе тавро «технічний» та приступити з іншими кандидатами до опрацювання збірної програми спільно з Ющенком».

Члени організації наголосили: «УПА боролася не за Президента, а за Незалежність України, а тепер Незалежність маємо, але треба боротися за збереження та укріплення цієї Незалежності від потужного сусіда, який час до часу потрясає мечем на нашу Незалежність. На історичних терезах для Української Держави – доля нашої Незалежності. Ми звертаємося до всіх, кому дорога Україна. Повторімо героїчний чин наших попередників в ім’я Української Нації, в ім’я майбутньої Української самостійної соборної держави!», – зазначено у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *