ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створено громадську колегію у сфері таксоперевезень

Львівський портал

|

У Львові створено громадську колегію у сфері таксомоторних перевезень. Її метою є покращення зв`язку із органами місцевого самоврядування та профільними депутатськими комісіями, покращення обслуговування львів’ян та гостей міста. Створено її на загальних зборах. Головою обрано заступника голови ГО «Асоціація «Львівське таксі» Остапа Думу, повідомляє прес-служба ЛМР.

Окрім цього, колегія ставить за мету налагодити роботу з міською радою у плані реформування та покращення якості послуг таксі у Львові.

«Вже розроблена програма діяльності колегії. Пріоритетом є демократичний напрямок роботи: інформувати через ЗМІ, через офіційний сайт міської ради усіх причетних до таксобізнесу людей у місті про колегію, про напрямки роботи та прийняті рішення. При прийнятті ключових рішень передбачено залучення представників громадських організацій, профспілок та увесь громадський актив Львова», – говорить Остап Дума.

До складу колегії входять представники усіх профспілок і активних громадських організацій у сфері таксомоторних перевезень у місті. Засідання колегії будуть регулярними і відбуватимуться не менше 1 разу у місяць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *