ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко оголосив про чистку міліції з першого вересня

Львівський портал

|

Сьогодні в Хмельницькому розпочалося засідання виїзної колегії МВС України за участю Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, керівників структурних підрозділів центрального апарату Міністерства, начальників ГУ-УМВС в АР Крим, областях,  Києві та Севастополі, на залізницях. Основну частину своєї вступної промови на засіданні колегії Юрій Луценко присвятив темі виконавчої дисципліни та поведінки працівників органів внутрішніх справ, передає ДГЗ МВС.

«Окрім зовнішньої боротьби, яку ми ведемо зі злочинністю, ми  не звертаємо уваги на наші внутрішні проблеми», – наголосив міністр. Він повідомив, що з 163 посадовців МВС України, які визнані судом корумпованими, лише 60 звільнені, а десятки з них взагалі не притягнуті до кримінальної відповідальності.

Тож Юрій Луценко вимагає на зростанні персональної відповідальності працівників кадрових апаратів за такий стан справ.

«У нас немає рентгена на те, з чим молоді хлопці ідуть до нас на службу, але  кадровий апарат повинен працювати краще», – сказав міністр.

Як доказ недостатньої роботи з відбору кадрів на службу в органи внутрішніх справ він навів негативні приклади, що мали місце в різних регіонах України. Міністр підкреслив, що саме «безкарність породжує повторення  таких порушень».

Як повідомив керівник Міністерства внутрішніх справ, з першого вересня розпочинається період очищення міліції.

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *