ОСТАННІ НОВИНИ

За бюджетні кошти цього року відремонтують три басейни у львівських школах

Львівський портал

|

У міському бюджеті на капітальні ремонти шкільних басейнів передбачено 2 млн. грн. За ці кошти цього року вдасться виконати роботи у трьох басейнах. Загалом в цьому році на ремонти у 128 навчальних закладах передбачено 58 млн. грн., – повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, у місті триває програма розвитку плавання дітей. Метою такої програми є навчання дітей віком від 6 до 10 років основ плавання, створення матеріальних умов заняття спортом та фізичною культурою. За часів незалежності України вперше у Львові  роблять кроки щодо відновлення програми навчання дітей плавання. Зараз навчаються плавати близько 200 дітей, які є постійними відвідувачами гуртків районних УДЮМків.

Зокрема, цьогоріч на завершення реконструкції басейну гімназії «Сихівська» в бюджеті міста передбачено 674,5 тис. грн. Минулого року на виконання  робіт  з реконструкції басейну гімназії «Сихівська» з міського бюджету було виділено 300 тис. грн.

Як  відомо, у львівських школах навчається майже 69 000 учнів, з яких 24000 – учні 1-4 класів. Всього в місті є 29 басейнів при львівських школах, з них шість басейнів відомчого та приватного підпорядкування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *