ОСТАННІ НОВИНИ

Соціальні служби Львова працюватимуть на етнофестивалі «Підкамінь-2009»

Львівський портал

|

Цьогоріч на міжнародному етнофестивалі «Підкамінь» працюватимуть соціальні служби з районних та міських центрів Львіської області. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Готуються до участі у етнофестивалі «Підкамінь-2009» і волонтери та працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. «Для всіх охочих волонтери проводитимуть ігротеки, «боді-арт», показ відеороликів на соціальну тематику. Ми роздаватимемо інформаційні буклети щодо попередження зловживань алкоголем та наркотичними речовинами, дотримання безпечної статевої поведінки», – розповідає провідний спеціаліст Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Міщенко.

Також за сприяння Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на фестивалі буде організовано наметове містечко – своєрідний мобільний консультативний пункт, куди зможе звернутися і одержати потрібну інформацію кожен охочий.

Довідка: з 2007 року Міжнародний етнофестиваль «Підкамінь» проводиться щоліта під Бродами. У його межах виступають найкращі фолкові гурти, проходять виставки традиційних ремесел, дегустація страв тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *