ОСТАННІ НОВИНИ

Програму підготовки до Євро-2012 відкоригують після 13 травня

Львівський портал

|

 Держцільова програма по підготовці України до проведення Євро-2012 буде скоректована після 13 травня 2009 р. Про це журналістам заявив сьогодні директор Координаційного бюро по підготовці до Євро-2012, міністр Кабміну Ілля Шемляк.
Він нагадав, що 12-13 травня в Бухаресті виконком УЄФА повинен остаточно попередити, які міста в Україні і Польщі братимуть участь в проведенні чемпіонату.
Він висловив впевненість, що незалежно від того, які міста будуть остаточно відібрані для участі в проведенні Євро-2012, будівництво всіх об`єктів, що розпочате в рамках держпрограми, буде завершено.
Чиновник також зазначив, що угода з УЄФА про проведення Євро-2012 в Україні і Польщі не передбачає принцип паритетності при розподілі між країнами-містами, що беруть участь в проведенні змагання. "Тому, в решті решт, все залежатиме від кожного міста, наскільки добре воно зуміє підготуватися", – сказав І.Шемляк.
Міністр також зазначив, що найбільше відставання при підготовці до Євро-2012 пов`язане з готельною інфраструктурою. "Вона знаходиться в зоні найбільш високого ризику", – сказав І.Шемляк.
За його словами, в підготовці спортивної інфраструктури присутня позитивна динаміка по всіх об`єктах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *