ОСТАННІ НОВИНИ

У знеструмлених населених пунктах вже відновлено електропостачання

Львівський портал

|

10-12 квітня 2009 року на Львівщині спостерігались грози та сильні дощі, які призвели до вимкнення низки ліній електропередачі і тимчасового знеструмлення населених пунктів — 147 повністю та 25 частково. Про це повідомляє відділ корпоративних зв’язків ВАТ «Львівобленерго».

Серед найбільш постраждалих від стихії Буський, Радехівський, Дрогобицький, Самбірський, Городоцький, Яворівський, Жидачівський, Золочівський райони. 
Вимикались 3 лінії електропередачі напругою 110кВ, 9 ліній електропередачі напругою 35 кВ та 40 повітряних ліній електропередачі напругою 6-10 кВ. 

Протягом вихідних днів працівники „Львівобленерго” відновили електропостачання більшості постраждалих від стихії населених пунктів. Їм довелося працювати у складних погодних умовах. Так, станом на сьогодні залишились частково знеструмлені два населені пункти. Тому працівники товариства продовжують роботу щодо відновлення електропостачання споживачам.  

ВАТ „Львівобленерго” нагадує, що пошкоджене стихією електрообладнання — це не лише перерва в електропостачанні і певний дискомфорт, а в першу чергу небезпека для життя людей, особливо дітей. Вони застерігають мешканців Львова та області бути уважними та обережними, а також повідомляти про обірвані проводи ліній електропередач на землі, на дереві, тощо диспетчерську службу «Львівобленерго» за телефоном – (032) 239 – 21 – 52, 239 – 22 – 52, 239 – 23 – 52 якщо це сталося у Львові або диспетчерські служби районів електричних мереж, якщо це сталося в районі.

Крім того, до приїзду оперативно-виїзної бригади ВАТ „Львівобленерго”, на місці обірваних проводів працівники товариства просять організувати охорону місця. А також не наближатися до місця, де є обірваний провід на відстань до 8 метрів, аби не бути ураженим електричним струмом.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *